Stukadoors & Tegelzetbedrijf

Rotterdam

NU 13% KORTING
Uw Stucadoor was nog nooit zo voordelig. Doe er nu uw voordeel mee!

 

Met ingang van vrijdag 1 maart 2013 is het btw-tarief  op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw verlaagd van 19% naar 6% . Het 6% tarief is van toepassing op arbeid bij alle renovatie- en herstelwerkzaamheden die in en aan de woning worden verricht. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.


Deze regeling is van toepassing voor opdrachtgevers die renovatie dan wel herstel aan de woning(en) laten uitvoeren. Opdrachtgevers als particulier maar ook woningcorporaties, vve's of institutionele beleggers. De regeling is alleen van toepassing op de woningmarkt.

 

Als renovatie- en herstelwerkzaamheden in onderaanneming worden verricht, is het verlaagde tarief zowel in de relatie hoofdaannemer-opdrachtgever als in de relatie hoofdaannemer-onderaannemer van toepassing, mits de dienst wordt afgerond van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014.

 

Indien er vóór 1 maart 2013 deelfacturen met toepassing van het algemene btw-tarief zijn uitgereikt en de dienst wordt afgerond in de periode ná 28 februari 2013 tot 1 maart 2014, dan dient op de definitieve factuur het verlaagde btw-tarief te worden toegepast.

 

De regeling is van kracht van 1 maart 2013 tot en met 1 maart 2014.  Het werk en de werkzaamheden dienen voor 1 maart 2014 te zijn afgerond. Deze regel geldt alleen voor particuliere woonhuizen die minimaal 2 jaar oud zijn. Voor woningen jonger dan 2 jaar geldt het normale BTW tarief van 19 procent.


Welke werkzaamheden komen in aanmerking?

Zowel de voorbereidende werkzaamheden, de stucwerken zelf als de afwerking komen in aanmerking. Het complete plaatje dus. Onze offertes zien er dus extra aantrekkelijk uit.

 

Download ouderdomsverklaring

De opdrachtgever moet aantonen dat de woning ouder is dan 2 jaar en een particuliere woonbestemming heeft. Een ondertekende ouderdomsverklaring is daarom verplicht. Een voorbeeld van een ouderdomsverklaring kunt u hier downloaden.

Nu 13% korting goedkope stucadoor rotterdam goedkope stucadoor rotterdam, goedkope stukadoor rotterdam, goedkoop stucwerk, goedkope stukadoor,