Stukadoors & Tegelzetbedrijf

Rotterdam


Totaalprojecten

 Uw project van A tot Z geregeld!

  

Heeft u een opkomend keukenproject, een badkamer dat compleet vernieuwd moet worden of bent u sinds kort een trotse bezitter van een casco pand? 


Wij kunnen u helpen om uw droom woning of bedrijf te realiseren met een duidelijke planning en 1 aanspreekpunt.


Totaalprojecten, totaalproject, keukenproject, badkamer renovatie, badkamerproject, casco pand, project, woning verbouwen
Duko werkt intensief samen met Lichtbrenger. Waardoor de planning en organisatie van het totaalproject snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Werkzaamheden die allemaal op elkaar zijn afgestemd, elkaar opvolgen en passen als een puzzel. Dat zijn de werkzaamheden zoals wij ze graag uitvoeren. En komt er onverhoopt toch iets dat de planning in de war schud, geen probleem, samen lossen wij dit op. Uw project wordt ONS project waarin iedereen betrokken is om een eindproduct af te leveren die volstaat Efficiëntie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering zijn hierbij onze absolute doelstelling. 


Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw project? Of liever eerst even contact met één van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.