Stukadoors & Tegelzetbedrijf

Rotterdam

DUKO Stukadoor & Tegelzetbedrijf Rotterdam


DUKO Stucadoor & Tegelzetter bedrijf Rotterdam weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk moet voldoen. Door kennis, ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weten wij welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld. Zo kan er kwaliteit geleverd worden in ons stucwerk en levert onze tegelzetter vakmanschap af.

 

DUKO levert alle soorten stucwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar glad, sausklaar pleisterwerk, een adembenemend schuurplafond, een betonlook of een van de vele soorten sierpleisters of stucwerk? Welk effect u ook wilt - van een marmerlook tot spachtelputz in iedere gewenste kleur - het is allemaal mogelijk.

 

Naast advies en informatie over diverse mogelijkheden helpen wij u graag om uw wensen om te zetten in haalbare doelen. Welke planmatig en passend in uw budget worden uitgevoerd.

DUKO is met name gespecialiseerd in wand-, plafondafwerking en gevelrenovatie. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van tegelen van wanden en vloeren. Onze tegelzetters werken netjes en schoon.

 

In het Zuid-Hollandse Rotterdam is DUKO een bekende naam onder de stucadoors en tegelzetters en hebben een groot klantenbestand opgebouwd. Al lange tijd staan wij garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. Met onze betrokkenheid, kwaliteit en service is uw project bij ons in goede handen.

 

 duko stucadoors stucwerk tegelzetter duko stucadoors stucwerk tegelzetter duko stucadoors stucwerk tegelzetter

Klant is koning bij DUKO

 

Service, kwaliteit, betrokkenheid en het feit dat we een bijzonder compleet pakket kunnen leveren, maakt de klantervaringen positief. Met onze nauwe samenwerking met installateurs en loodgieters kunnen wij uw verbouwing of renovatie compleet uit handen nemen. Van A tot Z wordt wens ons project!

 

 

Voor meer informatie over totaalprojecten verwijzen wij u graag door naar de totaalprojecten pagina.

 

Wilt u meer informatie over DUKO's stucwerk en onze andere diensten, neem dan gerust contact met ons op wij zullen al uw vragen beantwoorden.